Wonen in Ypenburg

Ypenburg is een wijk in Den Haag. Het is een moderne stadswijk die de laatste jaren steeds meer uitgegroeid is tot een aantrekkelijke woonbestemming voor mensen van alle leeftijden. Ben jij benieuwd waarom wonen in Ypenburg zo leuk is of denk je er misschien zelf aan om te verhuizen naar deze buurt? Lees dan zeker onze blog.

 

Omgeving Ypenburg

Eén van de meest opvallende aspecten van de wijk is dat er een combinatie van historie en moderne voorzieningen is. Voordat dit een woonwijk werd, was het namelijk een militair vliegveld en dit is nog steeds zichtbaar in onder andere het ontwerp van de wijk. Wat vroeger vliegtuighangars en landingsbanen waren, zijn tegenwoordig unieke bedrijfslocaties en woonruimtes.

Ypenburg is één van de nieuwere woonwijken in Den Haag en heeft een eigentijdse architectuur. De wijk biedt alles wat je als bewoner nodig hebt en alle voorzieningen liggen op een steenworp afstand. Zo zijn er winkels, waaronder supermarkten en drogisterijen, maar ook scholen, sportcentra en recreatiegebieden in de wijk te vinden.

 

De bereikbaarheid

Deze buurt is strategisch gelegen en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn voldoende parkeerplekken in de wijk, waar het op de meeste plekken gratis parkeren is. Verder rijden er verschillende trams en bussen door de wijk, die verbindingen naar andere wijken binnen en buiten Den Haag mogelijk maken. Ook is de buurt niet ver gelegen van luchthaven Rotterdam The Hague, dit is handig voor als je internationale reizen wilt maken.

 

Wonen in Ypenburg

Wonen in Ypenburg wordt door de meeste buurtbewoners als prettig ervaren. De buurt biedt verschillende woningen aan, van appartementen tot aan eengezinswoningen en zelfs vrijstaande woningen. Het is maar net waar je zelf naar op zoek bent. Of je nou op zoek bent naar een compact appartement, of een grotere woning met tuin, deze wijk heeft opties voor uiteenlopende woonbehoeften. Daarnaast is het een wijk waar relatief veel gezinnen wonen, het heeft namelijk een zeer kindvriendelijk karakter en een aantal scholen in de nabije omgeving.

De gemeenschap in Ypenburg is levendig en gevarieerd. Buurtverenigingen en activiteitencentra organiseren regelmatig evenementen, waaronder buurtbarbecues, sporttoernooien en culturele festiviteiten. Er zijn tal van mogelijkheden om actief deel te nemen aan het gemeenschapsleven en nieuwe vrienden te maken. Voorzieningen zoals scholen, gezondheidszorgfaciliteiten, supermarkten en recreatiegebieden zijn ruimschoots aanwezig, waardoor het dagelijks leven in Ypenburg gemakkelijk en comfortabel is.

 

Makelaar Ypenburg

Wonen in Ypenburg betekent ook het omarmen van een moderne stadswijk met een uniek karakter en een mooie geschiedenis. Het biedt niet alleen de voordelen van een rustige levensstijl, maar ook van het interessante en bruisende stadsleven. Het is een wijk die zowel de hedendaagse gemakken als de charme van het verleden omarmt.

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar Ypenburg die jou verder kan helpen bij het vinden van een woning in Ypenburg? Dan ondersteunen wij van Thuisbest Makelaars jou graag! Met onze kennis van de lokale vastgoedmarkt, jarenlange ervaring, gaan wij met jou om de tafel om je wensen en behoeften aan een huis te bespreken. Wil je graag weten hoe onze werkwijze in elkaar zit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

085 040 1900

info@thuisbestmakelaars.nl

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling