Wonen in Wateringse Veld

Wateringse Veld is een buurt in Den Haag. Het is een levendige en ruim opgezette woonwijk die vooral bekend staat om zijn aangename en rustige woonomgeving en sterke gemeenschapsgevoel. Ben jij benieuwd naar hoe het is om te wonen in Wateringse Veld? Lees dan deze blog!

 

Omgeving Wateringse Veld

Wateringse Veld is een wijk waar veel gezinnen wonen. Eén van de meest opvallende kenmerken aan deze wijk is dat er veel ruimte en groen is. De wijk is relatief nieuw en met veel zorg ontworpen met aandacht voor parken, brede lanen en groenstroken. Bewoners kunnen in de buurt op hun gemak en in alle rust, buitenactiviteiten ondernemen. De buurt is ideaal voor het maken van wandelingen en fietstochten.

De wijk heeft in principe alles wat de bewoners nodig hebben. Van scholen, sportcentra en gezondheidszorgfaciliteiten tot aan supermarkten, een winkelcentrum en een bibliotheek. Het buurtcentrum en de bibliotheek worden ook gezien als ontmoetingspunten voor de gemeenschap en er worden dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

 

Bereikbaarheid

Wateringse Veld heeft een gunstige liggig in Den Haag. Het is nabij een snelweg en meerdere tram- en buslijnen. De verschillende haltes voor het openbaar vervoer verbinden de wijk met het stadscentrum van Den Haag en andere buurten in de stad. Daarnaast ben je ook met de auto snel in Delft, Rotterdam of andere nabijgelegen steden.

Wonen in Wateringse Veld

Wonen in Wateringse Veld betekent genieten van een ruime en groene omgeving, uitstekende voorzieningen en een warme gemeenschapssfeer. Deze wijk biedt het beste van zowel stads- als buiten wonen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gezinnen, stellen en individuen. Als je op zoek bent naar een plek waar je je snel thuis voelt en waar de kwaliteit van leven hoog is, dan is Wateringse Veld zeker een wijk om te overwegen voor je nieuwe thuis.

De wijk Wateringse Veld is redelijk nieuw, de woningen in deze wijk hebben dan ook een moderne, maar gevarieerde architectuurstijl. Alhoewel de woningen allemaal een moderne uitstraling hebben, is het zeker geen saaie wijk. Het woningaanbod is zeer divers en zo zijn er dan ook woningen voor mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. Je kunt er wonen in een appartement, maar ook in een eengezinswoning, twee-onder-een-kap of vrijstaand huis.

 

Makelaar Wateringse Veld

Wil jij graag wonen in het mooie Wateringse Veld en ben je op zoek naar een professionele makelaar Wateringse Veld die jou verder kan helpen? Dan ben je bij Thuisbest Makelaars aan het juiste adres. Wij hebben kennis en jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt. Of je nou op zoek bent naar een nieuw huis, je huidige woning wilt verkopen of simpelweg de waarde van je huis wilt laten bepalen, wij nemen deze taken graag voor je uit handen.

Het proces van een nieuwe woning kopen of huren is een grote, maar spannende en leuke stap. Het is dan ook van belang dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

085 040 1900

info@thuisbestmakelaars.nl

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling