Wonen in Naaldwijk

Naaldwijk is een stad in het Westland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Met zijn rijke geschiedenis, mooie landschappen en moderne voorzieningen is het een aantrekkelijke plek om te wonen. Wil jij ook graag wonen in Naaldwijk en ben je benieuwd hoe het daar is? Wij vertellen het je graag in deze blog.

 

Omgeving Naaldwijk

Eén van de opvallendste kenmerken aan Naaldwijk is de combinatie van zijn historische charme en de moderne voorzieningen. Het oude centrum heeft schilderachtige straten, historische gebouwen, kerken en pleinen. Je vindt hier ook een aantal horecagelegenheden en lokale winkels.

Daarnaast heeft deze stad een moderne kant en kan je ook zeker verwachten dat je van alle gemakken bent voorzien in de omgeving. Het is een welvarende stad met supermarkten, scholen, gezondheidszorgfaciliteiten en sportcentra. In principe alles wat je nodig hebt in je woonomgeving.

 

De Westlandse natuur

Het Westland staat vooral bekend om zijn bloementeelt en kassen. Als je door Naaldwijk wandelt of fietst, word je omringd door mooie kleurrijke bloemenvelden en kassen met planten, bloemen en gewassen. De natuurlijke schoonheid van deze stad is een lust voor het oog en biedt veel mogelijkheden voor leuke buitenactiviteiten en ontspanning.

 

Bereikbaarheid

De stad is gunstig gelegen ten opzichte van grote steden in de randstad zoals Den Haag en Rotterdam. Daarnaast heeft de stad goede verbindingen via de snelwegen en het openbaar vervoer, waardoor het makkelijk is om naar nabijgelegen steden te reizen. Vlakbij de stad ligt de A20, die Rotterdam met het Westland verbindt. Ook zijn er meerdere buslijnen die door de stad en omliggende dorpen en steden gaan. Deze stad heeft ook een eigen treinstation “Naaldwijk Centrum” voor verdere reizen binnen Nederland. Het ligt op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport en dit maakt ook het internationaal reizen relatief toegankelijk en makkelijk.

 

Wonen in Naaldwijk

Naaldwijk heeft diverse woonmogelijkheden. Zo kan zijn er historische panden, maar ook moderne woningen in de vorm van appartementen tot aan eengezinswoningen. De stad heeft voor elk wat wils en heeft dan ook verschillende bewoners. De woningmarkt in deze stad is gevarieerd en biedt mogelijkheden voor zowel alleenstaanden als stellen en gezinnen. Kortom het biedt de ideale balans tussen historische charme, moderne voorzieningen, natuurlijke schoonheid en een sterk gemeenschapsgevoel. Het is een stad waar mensen van verschillende afkomsten en alle leeftijden samen komen en zich thuis voelen. Als jij op zoek bent naar een plek om te wonen in het Westland, is Naaldwijk zeker het overwegen waard.

 

Makelaar Naaldwijk

Ben jij op zoek naar een goede makelaar Naaldwijk? Dan ben je bij Thuisbest Makelaars aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in de omgeving, zijn wij het makelaarskantoor die jij zoekt. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe koopwoning of toch liever een huurwoning, wij helpen je graag bij de zoektocht naar het huis dat aan jouw verwachtingen voldoet. Ook voor het verkopen van je woning staan wij je graag bij.

Meer weten?

085 040 1900

info@thuisbestmakelaars.nl

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling