Wonen in Leidschenveen

Wonen in Leidschenveen betekent wonen in een aantrekkelijke en moderne buurt in Den Haag. Deze wijk bevindt zich in het oostelijke deel van de stad en is relatief nieuw. Leidschenveen is ontwikkeld met het oog op comfort, duurzaamheid en een hoge levenskwaliteit. Ben jij benieuwd hoe het is om te wonen in Leidschenveen? Lees dan deze blog.

 

Moderne architectuur

De wijk is in vergelijking met de meeste andere buurten in Den Haag, nog redelijk nieuw. Leidschenveen heeft voornamelijk moderne woningen met een eigentijdse architectuur. Ook zijn de huizen in deze wijk vaak ruim en voorzien van de nieuwste en milieuvriendelijke technologieën. Ondanks alle moderne gebouwen is er ook veel groen te vinden in de rustige wijk. Zo kan je als bewoner genieten van de groene ruimtes en parken in de omgeving en heb je er voldoende ruimte om te wandelen, fietsen of andere buiten activiteiten te ondernemen.

 

De voorzieningen in Leidschenveen

Leidschenveen is voorzien van alle gemakken, denk aan verschillende supermarkten, winkels, scholen, gezondheidszorgfaciliteiten en sportcentra. Al deze faciliteiten zijn op loop-of fietsafstand van je woning in Leidschenveen. Ook heeft de buurt een eigen winkelcentrum waar er winkels, horecazaken en speciaalzaken te vinden zijn. Ideaal voor de buurtbewoners. De wijk heeft ook meerdere basisscholen, middelbare scholen en zelfs middelbaar beroepsonderwijs. Als je van sporten houdt, is er ook genoeg binnen handbereik, waaronder fitnesscentra en sportverenigingen.

 

Bereikbaarheid

De wijk is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer, zoals de auto, fiets of scooter. Er rijden verschillende trams/randstadrails en bussen door deze wijk die een verbinding bieden naar andere delen van Den Haag en omliggende steden. Ook heeft Leidschenveen een eigen treinstation die het gemakkelijk maakt om naar andere steden te reizen.

 

Wonen in Leidschenveen

Leidschenveen is populair bij gezinnen vanwege de moderne woningen, groene omgeving en voorzieningen. Het is een rustige en aantrekkelijke woonwijk met een goede balans tussen stedelijke en natuurlijke elementen. Als je op zoek bent naar een eigentijdse woonomgeving met, dan kan Leidschenveen een interessante optie zijn in Den Haag.

 

Ben jij op zoek naar een goede makelaar Leidschenveen? Dan verwelkomen wij je graag bij Thuisbest Makelaars. Wij zijn een makelaarskantoor met jarenlange ervaring en kennis van de lokale vastgoedmarkt. Of je nou op zoek bent naar een woning of je huidige woning wilt verkopen, wij helpen je graag verder. Niet alleen kan je bij ons terecht voor het kopen of verkopen van een huis, maar ook voor het huren van een woning.

 

Bekijk ons aanbod.

Meer weten?

085 040 1900

info@thuisbestmakelaars.nl

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling