Makelaar Ypenburg inschakelen

Wilt u een huis kopen in Den Haag en zoekt u een gezellige en groene wijk? De wijk Ypenburg maakt sinds 2002 deel uit van Den Haag na een herindeling van gemeentes. Het voormalig vliegveld heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende en gezellige wijk waar aangenaam wonen vooraan staat. Ypenburg wordt gekarakteriseerd door de ruime woningen, veel groen, kindervriendelijkheid en een variatie in architectuur.

Wonen in Ypenburg is erg aangenaam door de goede bereikbaarheid mede mogelijk gemaakt door de ligging tussen verschillende gemeentes als Nootdorp, Delft, en uiteraard Den Haag. Deze bereikbaarheid wordt ondersteund door de ligging van verschillenden snelwegen om Ypenburg heen, en het treinstation van Ypenburg .

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Buurtprofiel Ypenburg

Ypenburg bestaat uit zes verschillende buurten met elk een unieke naam en karakter. In Ypenburg wonen relatief veel kinderen tot 15 jaar oud, jongeren van 15 tot 25 jaar, 25 tot 45-jarigen, en middelbare inwoners van 45 tot 65 jaar. Als gevolg is Ypenburg een erg jonge frissen wijk waar veel ruimte wordt gemaakt voor gezinnen en kinderen met recreatiemogelijkheden die zowel op loop- en fietsafstand zijn. Gebieden zoals de dobbeplas, het Bieslandse bos, en de Delfste hout zorgen voor een groen gezicht in en rondom Ypenburg.

Een groen karakter staat centraal voor Ypenburg met afwisseling tussen landgoederen, volkstuinen, en landschappen. Met genoeg ruimte voor ontdekken, recreatie en ruimte voor initiatieven is Ypenburg de perfecte plek om te wonen en leven.

Ypenburg zit vol met mogelijkheden, denk hierbij aan winkelen, werken en ontspannen. Het aanbod in bijvoorbeeld speciaalzaken, supermarkten, kledingwinkels en andere artikelen is enorm in het winkelcentrum van Ypenburg. Als dat nog niet genoeg blijven de mogelijkheden eindeloos, fiets binnen 25 minuten naar Den Haag voor een breder aanbod in winkelen en ontspanning. Verder blijven de opties eindeloos, denk bijvoorbeeld aan Nootdorp, Delft, en Leidschendam, in Ypenburg is alles wat je nodig hebt en meer binnen handbereik. Het aan Ypenburg grenzende bedrijventerrein, Composite Valley, biedt veel kansen met veel innovatieve bedrijven in bijvoorbeeld de ICT sector.

Woning huren via makelaar Ypenburg

Wij bij Thuisbest makelaars willen u alle mogelijkheid geven om een huis te vinden. Wilt u een woning huren in Ypenburg? Dan Helpen wij u daar graag mee. Huren bij ons heeft vele voordelen, naast de schitterende omgeving van Ypenburg. Zo zorgt huren voor veel flexibiliteit, een huurcontract opzeggen gaat vaak sneller dan de verkoop van een woning. Hand in hand met flexibiliteit gaat ook comfort en gemak, de grote onderhoudskosten van uw huur woning zijn voor de verhuurder.

Verder kan een koop woning veel met zich mee brengen, zo kan de waarde van een koop woning erg schommelen, met een huurwoning hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan huren in Ypenburg ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Ypenburg. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het groene Ypenburg, bij vragen over een woning huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

 

Woning kopen via makelaar Ypenburg

Zoekt u een woning in Ypenburg en twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zij nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw woning te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Ypenburg erg voordelig. Thuisbest makelaars is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar en kan u helpen met het vinden van een huurwoning of een koopwoning in het groene Ypenburg, bij vragen over een huis huren, aankoop, verkoop of overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

Via onze contactpagina kunt u een bericht achterlaten in het contactformulier. 

Verkopen jullie alleen huizen in omgeving Ypenburg?

Nee, wij verkopen woningen door heel Zuid-Holland.

Verhuren jullie ook woningen in Ypenburg?

Ja, u kunt bij ons ook terecht voor het huren van een woning in (omgeving) Ypenburg. 

Ik wil mijn huis verkopen, maar weet niet hoe ik de vraagprijs moet bepalen.

Geen zorgen, wij doen ook waardebepalingen en kunnen u hierbij helpen. 

Ik ben op zoek naar een nieuw huis, wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Spannend! Het zoeken naar een nieuw huis is een grote, maar leuke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie.