Makelaar Wateringse Veld

Bent u opzoek naar een huis in Den Haag? De wijk Wateringse veld is een van de grootste wijken van Den Haag. Door de wijk heen loopt veel water, en typerend voor de wijk zijn de verschillen in de architectuur en opzet van de wijk. In de wijk zijn verschillende soorten woningen te vinden, langs de Laan van Wateringse veld, de centrale toegangsweg staan veel flats, hieromheen zijn veel eengezinswoningen te vinden.

In 2021 had de wijk Wateringse Veld 22.945 inwoners. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 45 jaar maar ook zijn er veel jonge kinderen die in de wijk wonen. De wijk bestaat dus vooral uit gezinnen. De wijk is mede door de vele groengebieden erg aantrekkelijk. Naast dat de groengebieden erg aantrekkelijk zijn, zijn er ook verschillende scholen in de buurt, in de wijk zelf bevindt zich het Wateringse veld college, een middelbare school op de niveaus mavo, havo en vwo.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Wateringse Veld

In Wateringse veld is veel aanbod van winkels, er zijn 2 winkelcentrums Hoge veld en Parijsplein. Hier zijn onder andere supermarkten, speciaalzaken en drogisterijen te vinden. In omliggende wijken is ook veel winkelgelegenheid te vinden, Wateringen ligt aangrenzend aan Wateringse veld en hier is onder andere elke woensdag de markt te vinden.

Ook is er in en langs de wijk veel groen te vinden, langs de eilanden ligt groenzone het Natuurtheater. Ook is de stadsboerderij Op den Dijk op slechts een paar minuten fietsen goed te bereiken via de Bovendijk. In de wijk Wateringse veld zijn ook veel speeltuinen te vinden. Dit maakt de wijk heel kindvriendelijk.

Wateringse Veld is een plek met een goede bereikbaarheid, binnen 10 minuten van Wateringse veld zit je op de snelweg en ook is er een goede bus en tramverbinding. Vanaf de tramhalte Hoge veld zit je binnen een half uur in het centrum van Den Haag, of kan je via station Rijswijk met de trein doorreizen naar grote steden zoals Rotterdam, Leiden of Amsterdam.

Huis huren in Wateringse Veld

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Wateringse Veld? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in Wateringse Veld, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

Verder kan huren in Wateringse Veld ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Wateringse Veld. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in Wateringse Veld. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Wateringse Veld

Bent u opzoek naar een huis in Wateringse Veld? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Wateringse Veld erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in Wateringse Veld, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten  via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Is het ook mogelijk om mijn huis te verkopen via Thuisbest Makelaars?

Wij helpen woningzoekenden graag aan een nieuwe huur- of koopwoning, maar ondersteunen jou ook graag in het proces van het verkopen van je huidige woning. Dus het is zeker mogelijk om jouw huis te verkopen via Thuisbest Makelaars.

Wat kun je nog meer met aankoop?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.