Makelaar Waldeck

Op zoek naar jouw ideale woning in Waldeck? Of wil jij jouw huis daar verkopen? Bij Thuisbest Makelaars ben je aan het juiste adres! Met onze uitgebreide kennis van de Waldeck-markt en een persoonlijke benadering, ondersteunen we je bij het vinden van jouw perfecte thuis of het succesvol verkopen van je woning. Ervaar het verschil met Thuisbest Makelaars, waar jouw thuis onze passie is.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Waldeck

Elke buurt heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. De wijk Nieuw- Waldeck is de ‘bloemkoolwijk’, deze wijk heeft zijn naam te danken doordat er veel kronkelende wegen, pleintjes en veel water en groen is. In Waldeck-Noord staat een grote wand met woningen op de hoek van Laan van Meerdervoort en de Ockenburghstraat met als bijnaam ‘de Chinese muur’.

In de buurt van de wijk Waldeck is veel natuur te vinden, Landgoed Ockenburg, en recreatiegebieden Madestein en de uithof liggen aanliggend aan de wijk Waldeck. Naast deze recreatiegebieden ligt ook het strand op een kleine afstand van de wijk Waldeck. Hier is veel aanbod voor een lekker drankje of een restaurantje om een hapje te eten. Vanaf de boulevard van Kijkduin loop je meteen door naar het strand, de zee en de zandmotor.

Wanneer u opzoek bent naar een plek voor uw dagelijkse boodschappen zijn er verschillende mogelijkheden, zo er in Waldeck zelf een aantal supermarkten aanwezig maar is er ook in de omliggende wijken een groot aanbod aan winkels, bijvoorbeeld het overdekte winkelcentum Savornin Lohmanplein. Wanneer u een dagje wilt gaan shoppen is het centrum van Den Haag goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zit u binnen 20 minuten in het centrum van Den Haag.

Met het openbaar vervoer kunt u niet alleen reizen naar het centrum van Den Haag maar door de goede verbinding kunt u ook makkelijk doorreizen naar grote steden zoals Rotterdam, Leiden of Amsterdam. Ook voor kortere stukken is het openbaar vervoer een heel fijn vervoersmiddel, door de stad rijden trams, bussen en zijn er verschillende stations in de buurt.

Huis huren in Waldeck

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Waldeck? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in Waldeck, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

Verder kan huren in Waldeck ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Waldeck. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de groene wijk Waldeck. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Waldeck

Bent u opzoek naar een huis in Waldeck? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek. Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt.

Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Waldeck erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in Waldeck, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten  via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.

Hoe verkoop ik mijn woning bij Thuisbest Makelaars?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen derest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in Waldeck?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Kan ik bij Thuisbest Makelaars ook de waarde van mijn huis laten bepalen?

 Ja dat kan, waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!