Makelaar Vogelwijk

Zoekt u een huis in Den Haag? De wijk vogelwijk is een ruim opgezette woonwijk met luxe, grote woningen uit de jaren ’20 en ’30. De wijk bestaat daarnaast ook uit korte rijtjes twee-onder-een-kapwoningen en onder één kap woningen. Ook zijn er in de wijk vooral aan de randen van de wijk een aantal appartementen te vinden. De wijk wordt gekenmerkt door de groene en rustige straten en het luxe maar dorpse karakter.

In 2021 had de Vogelwijk 5.370 inwoners, de gemiddelde leeftijd van de inwoners in de Vogelwijk ligt op ongeveer 55 jaar. De wijk behoort tot een van de duurdere wijken in Den Haag. De Vogelwijk ligt dicht gelegen aan het strand en binnen enkele minuten zit je al in de duinen. Dus dat is ideaal voor een dagje strand in de zomer of voor eten bij een strandtent.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Vogelwijk

Voor de dagelijkse boodschappen kunnen inwoners van de Vogelwijk doen in de omgeving, zoals de Goudsbloemlaan en de Fahrenheitstraaat. Ook de welbekende Frederik Hendriklaan, ligt op 5 tot 10 minuten fietsen van de Vogelwijk. De Frederik Hendriklaan, ook wel de ‘Fred’ genoemd is een van de meest sfeervolle winkelstraten in Nederland.

In de Vogelwijk is een groot sportpark te vinden op de laan van Poot, hier is onder andere een atletiekbaan, padelbaan en is er een sporthal te vinden, in deze hal bevindt zich een handbalvereniging. Ook zijn er in de Vogelwijk verschillende sportscholen te vinden waar gesport kan worden. Voor uitjes kan uitgeweken worden naar omliggende wijken, zo is op ongeveer 20 minuten met de auto de speeltuin het Apenbos te vinden, dit is een leuke speeltuin voor kinderen met onder andere glijbanen, klimtoestellen en schommels.

In de buurt van de Vogelwijk zijn een aantal scholen te vinden van verschillende niveaus. Ook in omliggende wijken zijn scholen van elk niveau te vinden. Dit is dus erg fijn wanneer u kinderen heeft zodat zij niet ver hoeven te reizen naar school. Echter wanneer zij toch verder moeten reizen is het ov-netwerk in de Vogelwijk erg goed. Er rijden verschillende bussen, en kunt u vanaf het treinstation door reizen naar grotere steden zoals Amsterdam, Utrecht of Rotterdam

Huis huren in de Vogelwijk

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in de Vogelwijk? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de Vogelwijk, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

Verder kan huren in de Vogelwijk ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in de Vogelwijk. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de groene Vogelwijk. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in de Vogelwijk

Bent u opzoek naar een huis in de Vogelwijk? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in de Vogelwijk erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de Vogelwijk, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de Vogelwijk?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Wat kun je nog meer met aankoop?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen de rest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.