Makelaar Scheveningen

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag dat is opgebloeid tot bloeiend en bruisend gebied waarin de kust centraal staat. Met haar rijke geschiedenis is Scheveningen de ideale locatie voor cultuur, ontspanning en historie. Zo is de visserij al eeuwenlang een drijvende factor voor Scheveningen, met een grote vissershaven die zijn functie als vissershaven heeft overgedragen voor recreatieve en toeristische doeleinden. Naast visserij heeft Scheveningen zich sinds de 19e eeuw ook ontwikkeld tot badplaats, wat ervoor zorgt dat je altijd op loopafstand woont van een mooi en bruisende kustlijn.

Ben jij op zoek naar een woning in Scheveningen of wil jij jouw woning in deze mooie badplaats verkopen? Dan ben je bij Thuisbest Makelaars aan het juiste adres. Wij helpen jou graag verder bij het kopen of huren van jouw droomwoning of het verkopen van jouw huis.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Buurtprofiel Scheveningen

Scheveningen heeft een breed aanbod aan woningen door de verschillende delen in de wijk, dorp, bad, en haven. Het dorp zorgt voor het warme wijkgevoel sinds het een plek is waar veel bewoners van Scheveningen elkaar ontmoeten. Met veel karakteristieke hofjes, de oude kerk en leuke straatjes geeft het dorp een gevoel van gezelligheid, in het dorp kan je ook de meest historische winkelstraat van Scheveningen vinden, de keizerstraat, met veel plekjes om te eten en kleine winkels.  

Naast “dorp” levert “bad” ook veel historische maar ook moderne bezienswaardigheden zoals het Kurhaus, het Circus Theater, en een bioscoop. Deze attracties functioneren voor zowel toeristen en de bewoners als hart van Scheveningen. “bad” heeft een gezellige drukte, mogelijkheden voor een wandeling of een avondje uit. Het gebied “haven” heeft meerde karakteristieken, zo is er de mogelijkheid om de ruige en traditionele sfeer van Scheveningen te voelen in de binnenhaven. Verder bestaat “haven” uit nieuwbouwprojecten waar het mogelijk is om te genieten van cafeetjes, restaurants, de aangemeerde zeilboten, en een schitterend uitzicht. Met verschillende nieuwbouwprojecten is “haven” een unieke plek om te wonen.  

Scheveningen zit volop in het proces van vernieuwing. In 2020 werd Scheveningen in verschillende gebieden gerenoveerd als onderdeel van het programma ‘De Kust Gezond’, onder deze renovatie vallen bijvoorbeeld de Noordboulaan, de Middenboulaan, het Kurhaus, en strandopgangen en belangrijke straten en pleinen. Ook fietsers en voetgangers krijgen meer ruimte, wat resulteert in een gezond en bewegelijk Scheveningen. Verder zijn aan het begin van 2021 verschillende maatregelen aangekondigd om de zogenaamde zomeroverlast tegen te gaan door wegcontroles in te voeren en de badplaats op zondag af te sluiten voor auto’s, dit om meer rust te creëren in Scheveningen, langs de kust en op en rond de boulevard. 

Huren in Scheveningen

Wij bij Thuisbest makelaars willen u alle mogelijkheid geven om een huis te vinden. Wilt u een huis huren in Scheveningen? Dan Helpen wij u daar graag mee. Huren bij ons heeft vele voordelen, zo zorgt huren voor veel flexibiliteit, een huurcontract opzeggen gaat vaak sneller dan de verkoop van een huis. Hand in hand met flexibiliteit gaat ook comfort en gemak, de grote onderhoudskosten van uw huurhuis zijn voor de verhuurder. Verder kan een koop huis veel met zich mee brengen, zo kan de waarde van een koop huis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan huren in Scheveningen ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Scheveningen. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het bruisende Scheveningen, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht. 

Kopen in Scheveningen 

Zoekt u een huis in Scheveningen en twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zij nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek. Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Scheveningen erg voordelig. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het bruisende Scheveningen, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht. 

 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen derest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Bieden jullie ook huurwoningen aan?

Jazeker! Bij ons kan je terecht voor zowel het vinden als een koopwoning als een huurwoning.

Is Thuisbest makelaars alleen actief in Scheveningen?

Nee, wij zijn actief binnen heel Zuid-Holland. U kunt dus ook bij ons terecht voor woningen buiten Scheveningen. 

Kan ik ook de waarde van mijn huis laten bepalen bij jullie?

Ja dit kan, wij raden het zelfs aan, zodat u een goede vraagprijs kunt hanteren.