Makelaar Rijswijk inschakelen

Een makelaar Rijswijk inschakelen? Wilt u een huis kopen in omgeving Den Haag en zoekt u een gezellige en groene wijk? Rijswijk is een stad en gemeente naast Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Rijswijk kent mooie ruime woningen, veel groen, kindervriendelijkheid en een variatie in architectuur. In Rijswijk is ook heel veel culturele historie te vinden met mooie monumentale panden.

Het leven in Rijswijk is erg fijn en rustgevend. Het heeft de drukte van een stad maar ook de rust van een dorp. Rijswijk zit tussen de steden Delft en Den Haag in. Deze bereikbaarheid wordt ondersteund door de ligging van verschillenden snelwegen in de buurt van Rijswijk.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Buurtprofiel Rijswijk

Rijswijk bestaat uit 11 verschillende wijken/buurten. Elk met een unieke naam en karakter. De wijken zijn opvallend verschillend van elkaar. Oud Rijswijk heeft een echt historisch karakter met monumentale panden. De oude kerk in Rijswijk is het oudste gebouw uit de gehele gemeente. Naast Oud Rijswijk ligt de buurt Welgelegen. Deze wijk heeft een wat meer rustig karakter en er hangt een ontspannen sfeer. Het Rembrandtkwartier & Havenkwartier hebben een metamorfose ondergaan. Hierdoor is er een mix van oude en nieuwe huize ontstaan. 

De wijk Cromvliet is erg levendig met leuke winkels. Het is een groene kindvriendelijke wijk met vooroorlogse huizen. De buurt Leeuwendaal is ook erg groen en kindvriendelijk. Maar het is een wat meer authentieke rustige buurt.

In Rijswijk wordt ook heel veel gewerkt. Er zijn zo’n 3.000 bedrijven waar meer dan 40.000 mensen werken. De meeste bedrijven zijn gevestigd op de bedrijventerreinen Hoornwijck & Broekpolder.

De buurten Huis te Lande, Julianapark & Te Werve vallen allemaal onder 1 wijk. Wat opvalt aan deze wijk is dat er heel veel groenvoorzieningen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het Julianapark, het Rijswijkse bos en het landgoed Te Werve.

Er wordt ook veel gewerkt bij de Plaspoelpolder. Hier zijn enkele grote bedrijven gevestigd. Het is goed bereikbaar en er komen veel nieuwe bedrijven bij.

Makelaar Rijswijk

De buurten Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt & Stationskwartier vormen één wijk. Kenmerkend voor deze wijk zijn de portiekflats en appartementencomplexen. Maar er zijn ook genoeg eengezinswoningen met plantsoenen en veel open ruimte.

In de Muziekbuurt is er een mix tussen flatgebouwen en eengezinswoningen. In de wijk van de Muziekbuurt zit ook nog eens het Wilhelminapark. In het park kunt u verschillende activiteiten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, fietsen maar ook zwemmen in een grote zwemvijver. Het park bevat ook stranden, een ligweide, een waterspeeltuin en een heuvel met een uitkijktoren.

De wijk Steenvoorde-Noord is heel erg divers. In de Presidentenbuurt zijn erg luxe villa’s te vinden. En in de ministerbuurt zijn weer wat meer portiekflats te vinden. Deze wijk heeft echt alles van traditionele straten tot moderne kleinschaligheid. Ook voor historie en groen is plek in Steenvoorde-Noord. In de wijk Steenvoorde-Noord ligt het 17e-eeuwse landgoed Overvoorde. Met daaromheen de parken De Voorde en Steenvoorde. Deze parken maken onderdeel uit van de Landgoederenzone. Hier is ruim 200 hectare aan bossen en tuinen te vinden.

De buurten Stervoorde, Eikelenburg & Hoekpolder vormen één wijk. Kenmerkend voor deze wijk zijn de ruime woningen met ruime tuinen. Er is ook hoogbouw en groen aanwezig in deze wijk. Daarnaast zijn er enkele sportcomplexen, goede medische verzorgingspunten en winkelcentra in de buurt. Deze wijk heeft dus echt alles.

De buurten Sion, Elsenburg, Pasgeld & ’t Haantje vormen 1 wijk. Opvallend is dat RijswijkBuiten een heel groot project is in deze wijk. In RijswijkBuiten worden er  4.000 klimaat neutrale woningen gebouwd. Deze huizen zullen gebruik maken van aardwarmte en zonnepanelen.

De buurten Kraayenburg & Vrijenban vormen de laatste wijk. Vrijenban is een kindvriendelijk en rustig gebied met een klein bedrijvengebied in de buurt. Kraayenburg staat bekend om de Rijswijkse Golfclub.

 

 

Huis huren in Rijswijk

Wij bij Thuisbest makelaars willen u alle mogelijkheid geven om een huis te vinden. Wilt u een huis huren in Rijswijk? Dan Helpen wij u daar graag mee. Huren bij ons heeft vele voordelen, naast de schitterende omgeving van Rijswijk. Zo zorgt huren voor veel flexibiliteit, een huurcontract opzeggen gaat vaak sneller dan de verkoop van een huis. Hand in hand met flexibiliteit gaat ook comfort en gemak, de grote onderhoudskosten van uw huurhuis zijn voor de verhuurder.

Verder kan een koop huis veel met zich mee brengen, zo kan de waarde van een koop huis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan huren in Rijswijk ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Rijswijk. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het groene Rijswijk, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Rijswijk

Zoekt u een huis in Rijswijk en twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zij nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Rijswijk erg voordelig. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het groene Rijswijk, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?
Via onze contactpagina kunt u een bericht achterlaten in het contactformulier.
Verkopen jullie alleen huizen in omgeving Ypenburg?
Nee, wij verkopen woningen door heel Zuid-Holland.
Verhuren jullie ook woningen in Rijswijk

Ja, u kunt bij ons ook terecht voor het huren van een woning in (omgeving) Rijswijk.

Ik wil mijn huis verkopen, maar weet niet hoe ik de vraagprijs moet bepalen.

Geen zorgen, wij doen ook waardebepalingen en kunnen u hierbij helpen. U hoeft alleen contact met ons op te nemen!

Ik ben op zoek naar een nieuw huis, wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Spannend! Het zoeken naar een nieuw huis is een grote, maar leuke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie.