Makelaar Naaldwijk

Bent u op zoek naar een huis in Naaldwijk? Dan helpen wij u graag verder. Naaldwijk is een plaats in het Westland in de provincie Zuid-Holland. Deze plaats telt meer dan 22.000 inwoners. Het gemeentehuis van het Westland is gevestigd in Naaldwijk en hier bevinden zich dan ook alle publieke zaken zoals loketten, sociale dienst etc.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Wonen in Naaldwijk

De plaats Naaldwijk ligt in het centrum van de gemeente Westland. Als u op zoek bent naar een woning in een rustige plaats, maar toch in de buurt van een grote stad, is Naaldwijk ideaal. De plaats heeft vooral koopwoningen, maar het is ook zeker mogelijk om er een huis te huren. Maar liefst 67% van de huizen in Naaldwijk zijn koopwoningen. Het grootste gedeelte van de inwoners in Naaldwijk heeft een leeftijd tussen de 25 en 65 jaar.

Onder gemeente Naaldwijk vallen ook het gelijknamige dorp Naaldwijk en de dorpen Honselersdijk en Maasdijk. Naaldwijk heeft 23 rijksmonumenten en 29 gemeentelijke monumenten. Je kan in Naaldwijk naar het centrum ‘De Tuinen’, dit is een klein overdekt winkelcentrum met meer dan 40 winkels. De eerste drie uur kan je er gratis parkeren, ideaal voor als je bijvoorbeeld boodschappen moet doen.

Naast het centrum van Naaldwijk kan je ook een boswandeling maken in het prinsenbos, wat voor het grootste gedeelte uit een plas met een dunne rand loofbos bestaat. Dit recreatiegebied heeft als taak om water op te slaan. Verder vindt u in dit recreatiegebied natuur, ontspanning en sport.

 

 

Koopwoningen in Naaldwijk

Bent u op zoek naar een koopwoning in Naaldwijk, maar twijfelt u misschien nog over het kopen of huren van een huis? Geen zorgen, want Thuisbest Makelaars helpt u hier graag verder bij. Het kopen van een nieuw huis is voor velen een grote stap en dat is logisch, want er komt veel bij kijken. Het is een proces dat soms lang kan duren, maar ook erg snel kan gaan.

Veel mensen die op zoek zijn naar een koopwoning, zijn op zoek naar vastigheid, stabiliteit en zekerheid. Als dit bij u ook het geval is, is het zeker aan te raden om te gaan kopen. De plaats Naaldwijk bestaat voor het grootste gedeelte uit koopwoningen, voldoende mogelijkheid tot kopen dus. Wilt u graag een huis kopen in Naaldwijk, maar wilt u hier graag advies bij of heeft u hier meer hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op.

Huurwoningen in Naaldwijk

Ook als u op zoek bent naar een huurwoning in Naaldwijk, staan wij voor u klaar. Bij Thuisbest Makelaars kunt u niet enkel terecht voor koopwoningen, maar ook voor huurwoningen en andere zaken zoals bijvoorbeeld waardebepalingen en het verkopen van uw huis.

Misschien vindt u kopen nog een te grote stap of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit, dan is een huurwoning geschikter dan een koopwoning. Ook als u voor kortere periode op zoek bent naar een huis en er niet al te lang aan vast wil zitten, is een huurwoning de meest voor de hand liggende optie. In Naaldwijk is voldoende keuze aan huurwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Bent u benieuwd naar ons aanbod aan huurwoningen in Naaldwijk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten  via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de Heesterbuurt?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.

Is het ook mogelijk om mijn huis te verkopen via Thuisbest Makelaars?

Wij helpen woningzoekenden graag aan een nieuwe huur- of koopwoning, maar ondersteunen jou ook graag in het proces van het verkopen van je huidige woning. Dus het is zeker mogelijk om jouw huis te verkopen via Thuisbest Makelaars.