Makelaar Leidschenveen inschakelen

Wilt u een huis kopen in regio Den Haag en zoekt u een gezellige en groene wijk om de drukte van de stad te ontlopen? De wijk Leidschenveen maakt sinds 2002 deel uit van Den Haag na een herindeling van gemeentes. Het aan Ypenburg, Forepark, Leidschendam en Hoornwijk grenzende Leidschenveen heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende, groene, en gezellige wijk waar aangenaam, en ruimtelijk wonen vooraan staan.

Leidschenveen wordt gekarakteriseerd door de ruime woningen, veel groen, kindvriendelijkheid en een variatie in architectuur. Wonen in Leidschenveen is erg aangenaam door de goede bereikbaarheid mede mogelijk gemaakt door de ligging. Vanuit Leidschenveen is het gemakkelijk om verschillende gemeentes als Nootdorp, Delft, Rotterdam, en uiteraard Den Haag, te bereiken. Deze bereikbaarheid wordt ondersteund door de ligging van verschillenden snelwegen om Leidschenveen heen.

 

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Buurtprofiel Leidschenveen

Leidschenveen is groen en ruimtelijk met als hoogtepunt de vestiging van het Kyocera-stadion, huis van de Haagse voetbalclub Ado Den Haag. Verder wonen er in Leidschenveen relatief veel kinderen tot 15 jaar oud, jongeren van 15 tot 25 jaar, 25 tot 45-jarigen, en middelbare inwoners van 45 tot 65 jaar. Als gevolg is dit een erg jonge frisse wijk waar veel ruimte wordt gemaakt voor gezinnen en kinderen, en veel recreatiemogelijkheden die zowel op loop- en fietsafstand zijn.

De vliet geeft ideale gelegenheid om erop uit te gaan met de fiets, te voet, varend, of te paard. Gebieden zoals de dobbeplas, het Bieslandse bos, de Nieuwe Driemans polder, en de Delftse hout zorgen voor een groen gezicht in en rondom Leidschenveen. Een groen karakter staat centraal voor Leidschenveen met afwisseling tussen landgoederen, volkstuinen, en landschappen. Met genoeg ruimte voor ontdekken, recreatie en ruimte voor initiatieven is Leidschenveen de perfecte plek om te wonen en leven.

Deze buurt zit vol met mogelijkheden, denk hierbij aan winkelen, werken en ontspannen. Het aanbod in bijvoorbeeld speciaalzaken, supermarkten, kledingwinkels en andere artikelen is enorm in winkelcentrum ’t Hoge Veen. Als dat nog niet genoeg blijven de mogelijkheden eindeloos. Via de OV-verbindingen is het mogelijk om binnen 15 minuten vanaf het winkelcentrum direct naar de binnenstad van Den Haag te reizen voor een breder aanbod in winkelen en ontspanning. Verder blijven de opties eindeloos, denk bijvoorbeeld aan Nootdorp, Delft, en Ypenburg.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar Leidschenveen

Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van een woning en een verkoopmakelaar helpt je bij het verkopen van een woning. Bij Thuisbest makelaars kan je voor zowel de aankoop als de verkoop van een woning terecht. De verkoop of aankoop van een huis is een grote gebeurtenis, je wilt dan ook dat dit proces zo soepel mogelijk gebeurt. Je doet er dan ook goed aan om Thuisbest makelaars in te schakelen. Wij begeleiden jou tijdens dit gehele proces en nemen veel uit handen, zoals het doen van een waardebepaling en het plannen van een bezichtiging, zodat jij je kan focussen op andere zaken.

 

Woning huren in Leidschenveen

Wij bij Thuisbest makelaars willen u alle mogelijkheid geven om een huis te vinden. Wilt u een woning huren in Leidschenveen? Dan Helpen wij u daar graag mee. Naast de schitterende omgeving, heeft huren bij ons vele voordelen. Zo zorgt huren voor veel flexibiliteit, een huurcontract opzeggen gaat vaak sneller dan de verkoop van een huis. Hand in hand met flexibiliteit gaat ook comfort en gemak, de grote onderhoudskosten van uw huurhuis zijn voor de verhuurder

Verder kan een koop huis veel met zich mee brengen, zo kan de waarde van een koop huis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan een woning huren in Leidschenveen ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huur woning of een koophuis in het groene Leidschenveen, bij vragen over een huis huren, aankoop, verkoop, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Woning kopen in Leidschenveen

Zoekt u een woning in Leidschenveen en twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw woning te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen erg voordelig. Thuisbest makelaars kan u helpen met het vinden van een huur woning of een koop woning in het groene Leidschenveen, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen

Ik wil mijn huis in Leidschenveen verkopen, kan dat ook?

Jazeker, wij bieden niet alleen huur- en koopwoningen aan, maar u kunt ook bij ons terecht voor het verkopen van uw huis. 

Doen jullie ook waardebepalingen?

Ja, u kunt ons ook inschakelen voor het laten bepalen van de waarde van uw woning. Bekijk onze diensten pagina over waardebepalingen voor meer informatie 

Verkopen jullie alleen huizen in omgeving Leidschenveen?

Nee, wij verkopen huizen door heel Zuid-Holland. 

Hoe kunnen jullie me helpen bij het verkopen van mijn woning?

Wij helpen u bij het gehele proces vanaf de waardebepaling tot aan de sleuteloverdracht. Op onze diensten pagina over de verkoop hebben wij het proces in 7 stappen uitgelegd.