Makelaar laakkwartier

Laakkwartier is een wijk in Den Haag, waar zowel koop als huurwoningen aangeboden worden. Wil jij een woning kopen of huren in deze buurt en ben je op zoek naar een makelaar Laakkwartier? Dan ben je bij Thuisbest makelaars aan het juiste adres.

De wijk Laakkwartier is gelegen in stadsdeel Laak en is ligt ten noordoosten van het centrum van Den Haag. De wijk grenst aan de wijken Moerwijk, Spoorwijk en Binckhorst. De architectuur in het Laakkwartier is zeer gevarieerd, zo heb je er een hoop historische panden, maar ook veel moderne nieuwbouw-appartementen. In bepaalde gedeeltes van de wijk zijn er karakteristieke arbeiderswoningen uit de 20e eeuw. In deze buurt is er een grote diversiteit aan verschillende culturen en afkomsten, de wijk is zeer dynamisch en heeft dan ook een diverse en levendige omgeving.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar laakkwartier inschakelen

Wil jij een makelaar laakkwartier inschakelen? Dan staan wij graag voor je klaar. Laakkwartier is een zeer gewilde buurt voor jonge gezinnen en studenten, gezien de ligging. Het mooie aan deze buurt in Den Haag is dat het goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en dat er verschillende trams en bussen door dit gebied rijden. Daarnaast heeft de wijk eigenlijk alles wat je nodig hebt, van supermarkten en bakkerijen tot aan scholen voor alle opleidingsniveaus. Daarnaast ben je ook binnen een mum van tijd op station Holland Spoor of in de binnenstad van Den Haag. Als je van de natuur houdt en graag wandelt, zijn er een aantal parken en groene gebieden waar je kan ontspannen en genieten van de natuur.

Huis huren in Laakkwartier

Bij het huren van een huis in Laakkwartier komt veel kijken, zo is het bijvoorbeeld van belang om voor jezelf te bepalen of je op zoek bent naar een vrije sector huis of een sociale huurwoning. Daarbij is het belangrijk dat je nagaat wat je huurbudget is en of je voor het type woning wat je graag zou willen, in aanmerking komt. Maar geen zorgen, want daarvoor zijn wij er en wij zullen je dan ook bij dit gehele proces begeleiden.

Het huren van een woning brengt ook gemakken met zich mee, zo heb je bijvoorbeeld meer flexibiliteit dan met een koopwoning en is de verhuurder meestal verantwoordelijk voor groot onderhoud en de kosten ervan. Jij hoef je als huurder over veel zaken dus geen zorgen te maken. Vaak kiezen mensen voor een huurwoning als ze op zoek zijn naar een tussenstap voordat ze daadwerkelijk een huis gaan kopen. Ook is het een goed idee om te gaan huren als je bijvoorbeeld vaak wil verhuizen. Daarnaast heeft het Laakkwartier ook vele studentenwoningen te huur en dit is natuurlijk ideaal voor als je als student uit een andere stad, aan bijvoorbeeld de Haagse Hogeschool wil studeren en op zoek bent naar woonruimte in de buurt.

Huis kopen

Ben je op zoek naar een koophuis in het Laakkwartier? Ook dan helpen wij jou graag verder. Thuisbest makelaars biedt vele koopwoningen in Den Haag en omgeving aan. Kopen is een grote stap waarbij je heel goed moet nadenken over je wensen bij een huis. Een koopwoning is namelijk niet voor even en het is dan ook van belang dat je uiteindelijk een huis koopt waar jij je gelukkig in voelt. Het mooie aan kopen is, dat het een hoop zekerheid en stabiliteit levert en dat je vrij bent in het doorvoeren van veranderingen aan je huis. Bij een huurwoning kan je bijvoorbeeld niet zomaar iets verbouwen en soms is het zelfs niet toegestaan om bijvoorbeeld in de muren te boren. Bij een eigen koopwoning ben je hier een stuk vrijer in.

Heb jij vragen over het kopen, huren of verkopen van een woning in het Laakkwartier? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen derest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de wijk Benoordenhout?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Bieden jullie ook huurwoningen aan?

Jazeker! Bij ons kan je terecht voor zowel het vinden als een koopwoning als een huurwoning.