Makelaar Kwintsheul

Bent u op zoek naar een woning in Kwintsheul? Dan helpen wij u graag verder. Kwintsheul is een dorp in gemeente Westland, provincie Zuid-Holland. Het dorp wordt door de inwoners zelf ‘De Heul’ genoemd en is gelegen aan de doorgaande weg tussen Wateringen en Naaldwijk. Tegenwoordig zijn er niet alleen oudere woningen in het dorp te vinden, maar is het dorp uitgebreid met nieuwbouwwijken.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Wonen in Kwintsheul

Het aantal inwoners in Kwintsheul is de laatste jaren gegroeid, waar het dorp tien jaar geleden nog rond de 3000 inwoners had, heeft het nu al meer dan 4000 inwoners. De meeste huizen in Kwintsheul zijn koopwoningen, maar het is ook zeker mogelijk om er een woning te huren. Slechts 23% van de woningen is er oudbouw van voor 2000 en het overige gedeelte bestaat uit huizen die gebouwd zijn na 2000. Het grootste gedeelte van de bevolking in Kwintsheul bestaat uit de leeftijdscategorie 45 tot 65 jaar.

In de buurt van Kwintsheul zijn een aantal bezienswaardigheden te vinden zoals bijvooreeld het Westlands museum en de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck.

  • Westlands Museum:
    Dit museum is gelegen in Honselersdijk is een Westlands dorp nabij Kwintsheul. In dit museum maak je kennis met de geschiedenis van het Westland. Een uniek onderdeel van dit museum is de historische tuin, waar je een kijkje kan nemen tussen de kassen, schuren en fruitmuren van vroeger. Het is een ware belevenis die je niet zomaar vergeet.
  • Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck:

Dit is de enige kwekerij met de status van rijksmonument in heel Nederland. Op de druiventuin van Sonnehoeck is de hele geschiedenis van de Westlandse druiventeelt vertegenwoordigd. De druivenkwekerij bestaat uit maar liefst acht druivenkassen, twee fruitmuren, twee ketelhuisjes met schoorstenen, een watertoren en een boomgaard. De moeite waard om eens te bezoeken.

In het gebied Kastanjehof bevindt zich een kerk, supermarkt en bakker voor de lokale voorzieningen en daarnaast zijn er ook een uitzendbureau, tandarts- en huisartsenpraktijk gevestigd.

Een huis huren in Kwintsheul

Bij Thuisbest Makelaars helpen wij u graag bij het vinden van een huis dat past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een huurwoning in Kwintsheul? Wij kunnen u bijstaan tijdens de zoektocht naar een geschikte huurwoning. Niet iedereen is op zoek naar een koopwoning en in sommige gevallen is een huurwoning ook een betere optie. Het huren van een huis brengt namelijk flexibiliteit met zich mee en het is voordelig in geval van groot onderhoud.

Het opzeggen van een huurcontract gaat gemakkelijker en sneller dan de verkoop van een huis Ook is het in sommige gevallen mogelijk om huurtoeslag aan te vragen, dit is afhankelijk van uw inkomen. Heeft u vragen over het huren van een woning in Kwintsheul of bent u benieuwd naar ons aanbod aan huurwoningen in dit dorp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een huis kopen in dit dorp

De meeste woningen die er in Kwintsheul zijn, zijn koopwoningen. Vanwege deze reden vindt u dan ook sneller een koopwoning dan een huurwoning. De aankoop van een huis is een grote stap en het is dan ook van belang dat u goed nadenkt over de plaats waar u een huis besluit te kopen. Kwintsheul is een klein dorp in het Westland dat zeer geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om in te wonen.

Wij weten dat de zoektocht naar een nieuw huis niet altijd even makkelijk gaat en daarom willen wij u daar graag bij helpen. Voor uzelf is het belangrijk om als eerst na te gaan wat uw wensen bij een nieuw huis zijn. Denk bijvoorbeeld na over zaken als: ‘hoeveel kamers wil ik in huis, in wat voor wijk zie ik mezelf wonen’ en ‘wil ik een bestaande woning kopen of toch liever een nieuwbouwwoning?’ Dit zijn allemaal punten die belangrijk zijn om duidelijk te hebben voordat u de grote stap tot het kopen van een huis zet.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten  via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de Heesterbuurt?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.

Is het ook mogelijk om mijn huis te verkopen via Thuisbest Makelaars?

Wij helpen woningzoekenden graag aan een nieuwe huur- of koopwoning, maar ondersteunen jou ook graag in het proces van het verkopen van je huidige woning. Dus het is zeker mogelijk om jouw huis te verkopen via Thuisbest Makelaars.