Makelaar Kijkduin

Bent u opzoek naar een huis in Den Haag en heeft u altijd al bij het strand willen wonen? Dan is Kijkduin de plek waar u naar opzoek bent. Kijkduin is een groene woonwijk grenzend aan de kust. Omringende groene gebieden zijn bijvoorbeeld Ockenburg of de Uithof. Kijkduin is een wijk met veel jaren ’80 woningen, en een combinatie van nieuwbouwhuizen. In Kijkduin wordt momenteel volop gebouwd aan nieuwe woningen. Kijkduin is een relatief rustige familie wijk. En zit je met een paar minuten op het strand.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Kijkduin

Rond de wijk Kijkduin zijn er veel recreatiemogelijkheden. Er is veel natuur in de buurt zoals verschillende parken en ook in omringende recreatiegebieden zoals Madestein of verder naar het Westland of midden Delfland valt er veel te zien. Kijkduin is vooral bekend als badplaats. In de zomer komen veel mensen naar het strand toe om te genieten van een dag op het strand. Op en om het strand zijn ook verschillende mogelijkheden om een hapje of drankje te doen. Op het strand zijn er in de zomer verschillende strandtenten waar je iets kan eten. Een bekend voorbeeld hiervan is Habana Beach.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn de inwoners van Kijkduin vooral aangewezen op de aangrenzende wijken. Zo is er in de buurt het winkelgebied Savornin Lohmanplein, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt. Tegenwoordig bouwt Kijkduin volop aan nieuwe huizen. Er worden momenteel nog 4 woonblokken bij gebouwd, er zijn inmiddels al 3 blokken voltooid. Daarnaast wordt ook de boulevard flink vernieuwd, zo komt er een nieuw winkelcentrum en komt er een parkeergarage.

De wijk Kijkduin had in 2021 1.690 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners ligt rond 60 jaar. Mede door de verbouwingen die nu plaats vinden en het bouwen van een nieuw winkelcentrum zal het aantrekkelijker worden voor jongere mensen om hier eerder te gaan wonen. In de wijk Kijkduin is er qua sportgelegenheden de voetbalclub Die Haghe, maar voor andere sporten zal sneller uitgeweken moeten worden naar omliggende wijken. Zo is er bij de Laan van Poot sportpark Rijnveld, of is er bij Waldeck een tennisbaan te vinden.

Huis huren in Kijkduin

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Kijkduin? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de wijk Kijkduin, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

Verder kan huren in Kijkduin ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Kijkduin. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het groene Kijkduin. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Kijkduin

Bent u opzoek naar een huis in Kijkduin? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Kijkduin erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in Kijkduin, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Is het ook mogelijk om mijn huis te verkopen via Thuisbest Makelaars?

Wij helpen woningzoekenden graag aan een nieuwe huur- of koopwoning, maar ondersteunen jou ook graag in het proces van het verkopen van je huidige woning. Dus het is zeker mogelijk om jouw huis te verkopen via Thuisbest Makelaars.

Zijn er ook huurwoningen bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in Kijkduin?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!