Makelaar Bomenbuurt

Wilt u een huis kopen in Den Haag? De wijk de Bomenbuurt is een groene jaren ’30 wijk met een mix van verschillende woningen in verschillende bouwstijlen zoals flats of portiekwoningen, gecombineerd met een mix van eengezinswoningen. De wijk is rond 1900 opgezet door architect Berlage, kenmerkend voor de wijk zijn de diagonale verkeersstraten, pleinen en hoven. Ook is in de wijk het rijksmonument ‘Het Papaverhof’ te vinden. Dit zijn woningen die rond een verdiept plantsoen zijn gegroepeerd. Nationaal vertoont het complex verwantschap met de idealen van “De Stijl” (in de rechthoekige vormen, de uitgebalanceerde composities, de beperking van de decoratie)

In 2021 had de Bomenbuurt 5.950 inwoners en lag de gemiddelde leeftijd op 45 jaar. De wijk is ook voor jonge gezinnen erg aantrekkelijk omdat de Bomenbuurt een gezellige wijk is waar veel gespeeld kan worden, en ook verschillende scholen in de wijk te vinden zijn.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Bomenbuurt

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein. Dit zijn dé plekken om te winkelen. Naast dat u hier terecht kan voor uw boodschappen zijn hier ook verschillende lunchtententjes of restaurants te vinden om een hapje te eten.

Wanneer u opzoek bent naar een dagje weg hoeft u niet ver weg, het strand ligt op een kwartier fietsen van de Bomenbuurt vandaan. En wanneer u liever niet met de fiets gaat is het openbaar vervoer in de Bomenbuurt ook een hele fijne optie. Door de goede aanleg bent u met 30 minuten met het OV op het Zuiderstrand. Door deze goede verbindingen bent u ook binnen de kortste keren in andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Ook wanneer u opzoek bent naar een cultureel dagje uit is er in de buurt genoeg te vinden. Zo is er in de buurt van de Bomenbuurt Het Omniversum, kunstmuseum of het fotomuseum te vinden op 10 minuten fietsen van de Bomenbuurt. Ook wanneer u opzoek bent naar wat ontspanning samen met uw kinderen ligt op 5 minuten fietsen het Apenbos, dit is een hele leuke speeltuin met verschillende klimtoestellen, schommels en glijbanen.

Huis huren in de Bomenbuurt

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in de Bomenbuurt? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de wijk Kijkduin, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken. Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis.

Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan huren in de Bomenbuurt ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in de Bomenbuurt. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de groene Bomenbuurt. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht

Huis kopen in de Bomenbuurt

Bent u opzoek naar een huis in de Bomenbuurt? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als uw rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in de Bomenbuurt erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de Bomenbuurt, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Wat kun je nog meer met aankoop?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de Bomenbuurt?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen de rest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Bieden jullie ook huurwoningen aan?

Jazeker! Bij ons kan je terecht voor zowel het vinden als een koopwoning als een huurwoning.