Makelaar Bloemenbuurt

Wilt u een huis kopen in Den Haag? De wijk de Bloemenbuurt is een groene jaren ’30 wijk met een mix van verschillende woningen in verschillende bouwstijlen. De wijk is rond 1900 opgezet door architect Berlage, kenmerkend voor de wijk zijn de diagonale verkeersstraten, pleinen en hoven. Ook is in de wijk het rijksmonument ‘Het Papaverhof’ te vinden. Dit zijn woningen die rond een verdiept plantsoen zijn gegroepeerd. Nationaal vertoont het complex verwantschap met de idealen van “De Stijl” (in de rechthoekige vormen, de uitgebalanceerde composities, de beperking van de decoratie)

In 2021 had de Bomenbuurt 6.525 inwoners en lag de gemiddelde leeftijd op 50 jaar. De Bloemenbuurt is een wijk vol groen, en zijn veel eengezinswoningen en boven- en benedenwoningen te vinden in de jaren ’30 stijl. Wat erg kenmerkend is voor de wijk zijn de 14 pleinen. De wijk is ook voor jonge gezinnen erg aantrekkelijk omdat er veel scholen in de buurt zitten. De middelbare school Segbroek college ligt centraal gelegen in de bloemenwijk en is goed te bereiken met fiets of het openbaar vervoer.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Bloemenbuurt

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein. Dit zijn dé plekken om te winkelen. Naast dat u hier terecht kan voor uw boodschappen zijn hier ook verschillende lunchtententjes of restaurants te vinden om een hapje te eten.

Wanneer u opzoek bent naar een dagje weg hoeft u niet ver weg, het strand ligt op een kwartier fietsen van de Bloemenbuurt vandaan. En wanneer u liever niet met de fiets gaat is het openbaar vervoer in de Bloemenbuurt ook een hele fijne optie. Door de goede aanleg bent u met 30 minuten met het OV op het Zuiderstrand. Door deze goede verbindingen bent u ook binnen de kortste keren in andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

In de buurt van de Bloemenbuurt zijn ook verschillende sportclubs te vinden, onder andere voetbal, hockey, tennis en korfbal. Ook wanneer u opzoek bent naar iets leuks om te doen in de buurt zijn er genoeg dingen om te doen. Zo zit u op ongeveer een kwartier afstand van het centrum van Den Haag voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of een leuk museum te bezoeken.

Huis huren in de Bloemenbuurt

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Bloemenbuurt? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de wijk Bloemenbuurt, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

En ook kan huren in de Bloemenbuurt ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in de Bloemenbuurt. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de groene Bloemenbuurt. Bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in de Bloemenbuurt

Bent u opzoek naar een huis in de Bloemenbuurt? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als uw rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in de Bloemenbuurt erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in de Bloemenbuurt, bij vragen over een huis huren, kopen, verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de Bloemenbuurt?

Nee, wij zijn actief binnen heel Zuid-Holland. U kunt dus ook bij ons terecht voor woningen buiten de Bloemenbuurt.

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen derest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.