Makelaar Bezuidenhout

Wilt u een huis kopen in Den Haag en zoekt u een rustige maar gezellige wijk, dicht bij het centrum? De wijk Bezuidenhout is een rustige maar toch dichtbevolkte jaren 30 wijk met veel typisch Haagse portieken. De wijk Bezuidenhout heeft zijn naam te danken aan het feit dat het gebied ten zuiden van het Haagse Bos ligt. Het Haagse bos is van oorsprong een onderdeel van een groot oerbos vroeg in de Middeleeuwen. Tegenwoordig worden er in het Haagse bos verschillende concerten georganiseerd. Naast dat Bezuidenhout veel groen te bieden heeft is er ook een groot aanbod aan kantoren, zo ligt in Bezuidenhout onder andere het Beatrixkwartier, de 2e kantorenlocatie van Nederland met grote multinationals hier centraal gelegen.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Bezuidenhout

De wijk Bezuidenhout is een dichtbevolkte maar gezellige wijk. Er zijn veel portiekwoningen en flats te vinden maar ook is er een ruim aanbod aan eengezinswoningen. Bezuidenhout telde in 2021 17.745 inwoners De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-45 jaar. Bezuidenhout is dus een frisse wijk met veel ruimte voor gezinnen. Naast dat er veel gewerkt wordt aan de economie in de wijk Bezuidenhout zijn ook Hogeschool Inholland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden hier te vinden. Hierdoor zijn er in de buurt ook veel leuke horecagelegenheden te vinden. De woonsfeer van de wijk Bezuidenhout wordt gekarakteriseerd als stedelijk wonen in luwte. De drukte van de stad binnen een paar minuten maar ook een park waar je even tot rust kan komen.

Bezuidenhout heeft veel te bieden, denk hierbij aan winkelmogelijkheid, werken en is er ruimte om te ontspannen. In de wijk Bezuidenhout is de Theresiastraat een erg leuke straat om heen te gaan. Door het aanbod van veel diverse winkels is er voor ieder wat te vinden. Het aanbod varieert van interieurwinkels, drogisterijen, juweliers, opticiens tot kappers en ijssalons. Het stadscentrum van Den Haag evenals het strand, zee en duinen liggen op fietsafstand van Bezuidenhout. Via het OV is er een snelle verbinding naar verschillende steden. Zo zijn steden zoals Rotterdam, Leiden en Utrecht binnen een uur met het openbaar vervoer bereikbaar.

Huis huren in Bezuidenhout

Bij Thuisbest Makelaars willen we u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Bezuidenhout? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de wijk Bezuidenhout, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken. Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis.

Een koophuis kan veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koopwoning erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken. Verder kan huren in Bezuidenhout ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Bezuidenhout. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis. Bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Bezuidenhout

Bent u opzoek naar een huis in Bezuidenhout? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zij nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien.

Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek. Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Doet Thuisbest Makelaars ook aan waardebepalingen?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in Bezuidenhout?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen de rest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar bij Thuisbest Makelaars?

Bij Thuisbest Makelaars bieden wij niet alleen koopwoningen aan, maar ook huurwoningen. En ook in de zoektocht naar een huurwoning die bij jou past, helpen wij jou graag verder.