Makelaar Benoordenhout

Wilt u een huis kopen in Den Haag en zoekt u een rustige wijk met een luxe en groen karakter? De wijk Benoordenhout is een rustige wijk met een groen karakter. De wijk is rond de periode van 1915 ontwikkeld tot en met 1959. In Benoordenhout is veel groen aanwezig. De wijk Benoordenhout heeft zijn naam te danken aan het feit dat de wijk gelegen ligt ten noorden van het Haagse bos. Het Haagse bos is van oorsprong een onderdeel van een groot oerbos vroeg in de Middeleeuwen. Tegenwoordig worden er in het Haagse bos verschillende concerten georganiseerd.

De wijk Benoordenhout wonen telt in 2021 14.540 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners in de wijk Benoordenhout ligt rond de 45- 50 jaar. Van 50% van de inwoners in de wijk Benoordenhout ligt de leeftijd hoger dan 45 jaar. De wijk wordt gekarakteriseerd als een luxe wijk met een groen karakter. Ook het aantal jongeren stijgt in de wijk steeds meer, is 18% van de inwoners in de wijk tussen de 0 en 15 jaar. De wijk is erg aantrekkelijk voor kinderen, er zitten veel verschillende scholen in de buurt en er is veel plek om te spelen.

Onze diensten

Aankoop

Verkoop

Huur

Waardebepaling

Makelaar Benoordenhout

Benoordenhout is een groene woonwijk waar veel recreatiegebieden te vinden zijn. Op loopafstand naar bijvoorbeeld natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse bos, Clingendael en Oosterbeek. Door de wijk lopen brede singels met groenstroken, en veel lange groen lanen. Naast de mooie natuurgebieden zijn heeft de wijk ook veel ander moois te bieden, zo is er bijvoorbeeld een Japanse tuin op het landgoed Clingendael.

Benoordenhout heeft naast al deze natuur ook veel anders te bieden. Zo zijn er veel verschillende sportclubs, en zijn er in de wijk Benoordenhout ook een aantal scholen te vinden zoals het Haags Montessori Lyceum. Daarnaast heeft de wijk Benoordenhout ook leuke winkels en restaurants te bieden. Het Hoytemaplein is een goed voorbeeld hiervan, hier zijn onder andere leuke brasserie tentjes te vinden om lekker te lunchen of even een kopje koffie te halen. Naast dat de wijk zelf dit moois allemaal heeft te bieden ligt het stadscentrum ook op fietsafstand en is er een goede ov-verbinding. Zo zijn steden zoals Rotterdam, Leiden en Utrecht binnen een uur met het openbaar vervoer bereikbaar.

Huis huren in Benoordenhout

Bij Thuisbest Makelaars willen u alle mogelijkheden bieden om een geschikt huis te vinden. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Benoordenhout? Wij helpen u hier graag mee. Naast de fijne omgeving in de wijk Benoordenhout, heeft het huren van een huis ook veel mogelijkheden. Wanneer u besluit om een huis te gaan huren heeft u veel flexibiliteit. Naast dat huren erg flexibel is, komt hier ook een grote mate van gemak bij kijken.

Daarnaast zorgt een huurcontract dat wanneer er grote onderhoudskosten worden gemaakt deze voor de verhuurder zijn, en is het opzeggen van een huurcontract sneller dan de verkoop van een huis. Verder kan een koophuis veel zorgen met zich meebrengen, zo kan de waarde van een koophuis erg schommelen, met een huurhuis hoeft u zich daar geen zorgen over maken.

Verder kan huren in Benoordenhout ook vanuit financieel opzicht voordelig zijn, huurders kunnen in aanmerking komen voor huurtoeslag, dit hangt echter wel af van uw vermogen, inkomen, en hoogte van de huur. Al deze voordelen maken het voordelig om te huren in Benoordenhout. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in het groene Benoordenhout. Bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Benoordenhout

Bent u opzoek naar een huis in Benoordenhout? Maar twijfelt u over kopen of huren? Thuisbest Makelaars wilt u ondersteunen bij deze keuze. Kopen kan een grote stap zijn, echter merken wij dat de huizenmarkt soepeler wordt. Kopers zien het positiever in en de vraag naar makelaars groeit.  Kopers zijn nog steeds in dubio over kopen maar het vertrouwen in de huizenmarkt begint te groeien. Kopen bij ons heeft veel voordelen, zo bouwt u eigen vermogen op als de waarde van je huis stijgt na aflossing van uw hypotheek.

Verder levert het veel zekerheid en stabiliteit met de mogelijkheid om uw huis te verbouwen zoals u wilt. Ook financieel gezien is het stabiel aangezien u elke maand vaste lasten heeft als u rente vaststaat. Verder zijn, op het moment, de hypotheekrentes erg laag een vaak aftrekbaar van de belasting. Al deze voordelen maken een huis kopen in Benoordenhout erg voordelig. Thuisbest Makelaars kan u helpen met het vinden van een huurhuis of een koophuis in Benoordenhout, bij vragen over een huis huren, kopen, of verkopen, of overige vragen kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier, u kunt ons bellen via 085 0401900 of u kunt ons mailen.

Hoe verkoop ik mijn woning?

Als u ons inschakelt hoeft u zelf bijna niks meer te doen, u neemt contact met ons op en wij regelen derest! Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan onze verkoop pagina eens.  

Is Thuisbest Makelaars alleen actief in de wijk Benoordenhout?

Nee Thuisbest Makelaars is actief in de gehele regio Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of er woningen beschikbaar zijn in uw regio!

Hoe komt ik in contact met Thuisbest Makelaars?

Waardebepalingen doen wij dagelijks en doordat wij aangesloten zijn bij de VBO – branchevereniging van makelaars en taxateurs hebben wij een zeer grote database tot onze beschikking waaruit wij informatie kunnen halen. Hierdoor kom je te weten wat de woning echt waard is. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Bieden jullie ook huurwoningen aan?

Jazeker! Bij ons kan je terecht voor zowel het vinden als een koopwoning als een huurwoning.