Onze diensten

Bij Thuisbest makelaars kan je terecht voor het vinden van een nieuw huis, maar ook het verkopen van je huis. Wij bemiddelen in zowel koop als huurwoningen. Mocht je benieuwd zijn naar de waarde van je woning, ook dan kunnen wij je verder helpen met de waardebepaling.

icon huis

Aankoop

icon verkoop 01

Verkoop

icon huur

Huur

icon waardebepaling 01

Waardebepaling

Aankoop

Op zoek naar een nieuwe woning? Hier komt veel bij kijken, heb je alleen nog maar een verhuiswens of weet je al precies naar wat voor woning je op zoek bent? Verhuizen is een grote stap en wij helpen jou hier graag bij. Bekijk ons aanbod aan koopwoningen.

Huur

Misschien heb jij liever een huurwoning dan een koopwoning, ook dan hebben wij een aanbod aan mooie huurwoningen voor jou. De woningen die wij verhuren zijn zeer divers, bekijk ons aanbod om jouw ideale woning te vinden.

Verkoop

Wil jij graag jouw huis verkopen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen en hoe dit proces verloopt? Dan staan wij je graag bij, wij houden rekening met jouw belangen en luisteren goed naar je wensen. Het hele traject rondom het verkopen van je woning kan je uit handen geven, van de waardebepaling tot aan het de overdracht van je (oude) huis.

Waardebepaling

De waardebepaling van een huis is erg belangrijk als je een huis wilt verkopen of kopen. Dagelijks doen wij waardebepalingen en hier geven wij uitgebreid uitleg bij. Ben jij benieuwd wat jouw woning waard is, laat door ons dan een waardebepaling doen.